як вивести кошти з Слотокінг

як вивести кошти з Слотокінг

К вознаграждению!

як вивести кошти з Слотокінг идите к вознаграждениям!

Вітальні промо як вивести кошти з Слотокінг

Без підтвердження особистих і платіжних даних кешаути будуть заблоковані. Для цього потрібно перейти у відповідний розділ особистого кабінету та підвантажити потрібні документи. Також потрібно завантажити фото із документом у руках. Переконайтеся, що добре видно водночас і обличчя, і сам документ. Не можна, щоб обличчя закривало документ.

З чого почати: порядок дій для гри у як вивести кошти з Слотокінг

Для цього потрібно перейти у відповідний розділ особистого кабінету та підвантажити потрібні документи. Також потрібно завантажити фото із документом у руках. Переконайтеся, що добре видно водночас і обличчя, і сам документ. Не можна, щоб обличчя закривало документ. Після успішного підтвердження особи можна переходити до верифікації платіжного методу. Для цього потрібно буде завантажити фото банківської картки із закритими центральними числами або скріншот е-гаманця.

Різноманітність запропонованих ігор як вивести кошти з Слотокінг Casino

Також потрібно завантажити фото із документом у руках. Переконайтеся, що добре видно водночас і обличчя, і сам документ. Не можна, щоб обличчя закривало документ.

як вивести кошти з Слотокінг Демо-версії ігор

Переконайтеся, що добре видно водночас і обличчя, і сам документ. Не можна, щоб обличчя закривало документ. Після успішного підтвердження особи можна переходити до верифікації платіжного методу. Для цього потрібно буде завантажити фото банківської картки із закритими центральними числами або скріншот е-гаманця.